Jag är med och tävlar! :D

hejsan allihopa! jag är med i en tävling på http://hejpaulinas.blogg.se/ blogg. man kan vinna ett jättefint linne så var med att tävla du också! vi får veta vinnaren imorgon så kom igen nu! ;)


oops!

hehe har inte skrivit på hela helgen men har ju haft så kul med mina kompisar så aa bloggen är i sista hand!
aa men sitter just nu och lyssnar på musik like allways.. aa men dator har dampat lite men nu funkar den! :D
aa men i fredags sov jag hos natascha och hon hade tjejmiddag;) sen på lördagmorgonen så skjutsade natascha mig och mikaela till bussen med golfbilen. alla andra hade redan åkt då. aa och vi fick sitta och vänta på bussen i en timme mitt ute i ingenstans! aa men i dansade på vägen haha det kom typ fem bilar per 2:a minut eller vad man säger:P aa men sen åkte jag hem tog en dusch och sen packa väska och senare så skjutsade mamma mig till tova! ;) aa vi skulle vara hundvakt till hennes granne:) mm och sen sov jag där. jupp idag har jag bara chillat och äte kanelbulle hos mammas kille eftersom att det är kanelbullens dag idag;)
mm men snart ska jag duscha, måla naglarna och även välja kläder tills imorgon!

hemma hos natascha!

sitter just nu hemma hos natascha<33 aa och mikaela och tova är här också;)
aa men vi håller på att skära lite grejjer. men nu så åkte mikaela och natascha iväg och hämtade mika, maja och linn vi bussen så aa dom kommer senare. men nu så ska jag vara lite sysselsatt men skriver lite senare! :D
btw, har med mig datorn;)

måla naglarna!

ska nu måla naglarna och det blir guldigt! ;D skit coolt ju eller hur?
aa men fick det av natascha!
och på tal om natascha svar till dig kommer här:
aa okej men jag tror mikaela kommer ihåg det men kan smsa henne och säga det;)
men du slutar klockan två va? och du får också ta med dig din dator då! :D

hemma!

har  varit hemma lite nu men skriver i bloggen nu! aa idag så skulle natascha åka till nacka och jag skulle vara med henne så jag hängde med sen var alice med en liten stund och mika var med också. vi gjorde inte så mycket men när vi satt på burger king så ser vi plötsligt markolio sittandes där. det är inte varje dag;)
men enligt han som jobbadae på burger king så är han där rätt ofta (i forum dåra) aja men sen så åkte vi hem och julia åkte hem tillsammans med oss;)
ska kanske ut och springa lite snart men vet inte var!? finns ju typ ingenstans här. aja men kommer aldrig orka gå ut haha. jaja men vi får väl se vad det blir. ska även packa tills imorron också;)
ska se om det finns något på tvn så byebye!
juste här kommer outfit för dagen:

Jeans - gina
blus/tröja (?) - gina 
tjocktröja - newyorker 

RSS 2.0